چهارشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۶

  • کد خبر : 4474
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
  • ساعت انتشار: ۵:۱۶
  • بازدید: 9 بازدید
  • نظرات: 0
  • پ

عوارض وحشتناک جعبه‌های فست فود برای سلامتی انسان!

 

کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مواد شیمیایی مصنوعی که به بسته بندی مواد خوراکی اضافه می‌شود تا مانع از نشت آب، روغن، سس و چربی فست فود به خارج از جعبه شوند خود باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

براساس تحقیقات این ماده روغنی و گریس مانند ازمواد شیمیایی به نام پلی فلوئوراکلیک (PFAS) تشکیل شده اند که می‌توانند جذب مواد غذایی شوند و به این ترتیب باعث ابتلای افراد به بیماری هایی همچون انواع سرطان، اختلال تیروئید، ناباروری و بلوغ زودرس شوند.

این مواد شیمیایی درمقابل گرما و حرارت مقاوم هستند، اما جذب مواد غذایی شده و زمینه ساز ابتلای مصرف کننده به انواع بیماری‌ها می‌شوند.

مضرات فست فود مجله سلامت متخصص تغذیه جعبه بسته بندی فست فودکارشناسان آمریکایی برای بررسی اثرات مواد شیمیایی موجود در جعبه‌های مقوایی انواع فست فود بر سلامت انسان‌ها، حدود ۴۰۰ جعبه از انواع برند‌های مشهور فست فود در سراسر قاره آمریکا را جمع آوری کرده و در ۴۶ درصد از آن‌ها درصد بالایی از جذب مواد شیمیایی به خوراکی‌های درون جعبه را شناسایی کرده اند.

مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که تا چند سال آینده این مواد شیمیایی را از بسته بندی جعبه‌های فست فود‌ها جمع آوری می‌کنند، اما هنوز در بسیاری از کشور‌های جهان از جمله چین از این مواد در بسته بندی‌ها استفاده می‌شود.

از جمله گروه‌های پرخطر که این مواد شیمیایی می‌تواند تاثیرات بسیار مخرب بر سلامت  ازخود به جای بگذارد کودکان و زنان باردار هستند، زیرا بدن آن‌ها به شدت درمقابل مواد شیمیایی حساس و بی دفاع است.

مضرات فست فود مجله سلامت متخصص تغذیه جعبه بسته بندی فست فود
این خطر بوی‍ژه برای کودکانی که روز‌های زیادی از هفته فست فود به صورت سفارش از راه دور مصرف می‌کنند بسیار جدی و نگران کننده است.

علاوه بر آسیب به سلامت انسان‌ها، این مواد شیمیایی جذب محیط زیست نمی‌شوند و با وجود بازیافت شدن به همراه کاغذ ماهیت شیمیایی خود را حفظ کرده که می‌توانند به اکوسیستم و محیط زیست آسیب جدی بزنند.

مضرات فست فود مجله سلامت متخصص تغذیه جعبه بسته بندی فست فود
براین اساس کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند از خوراکی‌های سالم دروعده‌های غذایی خود استفاده کنند، درصورت تمایل به استفاده از فست فود، مصرف آن در رستوران خطر کمتری دارد، زیرا نیاز به بسته بندی در کاغذ‌های روغنی آغشته به مواد سمی و سرطان زا نیست.
منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: وبسایت ساتین

0
0
برچسب ها :

مطالب مرتبط

ارسال نظر :

قوانین ارسال نظر
  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «بروزترین» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.